Satamalakko aiheuttaa viivästyksiä ja lisäkustannuksia

Lakot vaikuttavat maantie- ja merikuljetuksiimme Saksasta ja Italiasta. AKT:n satamalakosta johtuen ulkomaan paketeille ja lavoille tulee lisäkustannuksia erityisjärjestelyistä johtuen. Lakko ei vaikuta kaikkiin käyttämiimme kuljetusmuotoihin ja viivästykset liittyvät tässä vaiheessa kappaletavaran kulkuun.

Maantieliikenteen kappaletavarassa (DSV, PostNord) otetaan käyttöön 11.3.2024 alkaen poikkeustilannelisä, joka on +10 % normaali rahtihintojen päälle. Lisämaksu pysyy voimassa lakon loppuun saakka. Muiden kuljetusmuotojen kuin ulkomaan kappaletavaran osalta rahtihinnat ennallaan.

DHL Express – kansainväliset sekä kotimaiset pikakuljetukset

Varaosat toimitetaan pääasiassa DHL Expressin kuljetuksilla. Tämänhetkisen tiedon mukaan työtaistelulla ei ole vaikutuksia DHL Expressin palveluihin. Seuraamme tilannetta ja tiedotamme asiakkaillemme tarvittaessa lisää.

Jaa uutinen

Muita uutisia