Yksityisyyden suoja

Tältä sivulta saat lisätietoa ANC Oy:n noudattamasta tietosuojakäytännöstä.

ANC Oy:n verkkopalvelu tarjoaa alumiiniteollisuuteen liittyvää tietoa, tuotteita ja palveluita. Kunnioitamme www-sivujen käyttäjien yksityisyyttä ja odotuksia. ANC Oy on suomalainen yritys, joka pitää sinun yksityisyytesi suojaa tärkeänä ja haluaa kunnioittaa sitä.

ANC Oy suojaa yksityisyytesi verkossa eurooppalaisen GDPR tietosuojalainsäädännön mukaisesti (25.5.2018). Web-sivujemme käyttö ei yleisesti edellytä rekisteröitymistä tai henkilötietojen antamista. Emme käytä ohjelmallisia tai laitepohjaisia tekniikoita vierailijan sähköpostiosoitteen tai muun yksilöllisen tunnisteen hankkimiseksi.

Keräämme ainoastaan sellaisia yksilöiviä henkilötietoja, jotka käyttäjä nimenomaisesti ja vapaaehtoisesti meille antaa. Vierailija voi halutessaan rekisteröityä käyttäjäksi, jolloin hän antaa tietonsa tuotteiden tai palvelujen tilaamista, tiedottamista tai esimerkiksi työnhakua varten. Jos käyttäjä päättää antaa tällaiset yksilöivät tietonsa meille, käytämme niitä ainoastaan siihen tarkoitukseen, jota varten ne annetaan. Käyttäjä voi koska tahansa peruuttaa tämän henkilökohtaisten tietojensa käsittelyluvan; ANC Oy ryhtyy tällöin kaikkiin tarvittaviin toimiin pyynnön välittömän toteuttamisen varmistamiseksi. Jos sinulla on kysyttävää tai epäselvyyksiä edelliseen liittyen, ota yhteys sähköpostiosoitteella anc@anc.fi.

Seuraavassa luetellaan ANC Oy internet-toimintoja koskevat tietosuojan pääperiaatteet:

• Jos vierailijat päättävät ilmoittaa meille nimensä, sähköpostiosoitteensa tai muita tietoja, heistä tulee asiakkaitamme ja ANC Oy pitää kaikki tiedot luottamuksellisina näiden periaatteiden mukaisesti.
• ANC Oy käyttää tietoja luvallasi vain siihen tarkoitukseen, jota varten ne on annettu.
• Käytämme ja paljastamme tietojasi vain antamasi suostumuksen nojalla.
• Emme kerää, käsittele tai tallenna henkilötietoja lapsista, holhouksen alaisista tai muista henkilöistä, jotka eivät voi tehdä sopimuksia omaan lukuunsa, ellei heidän edunvalvojansa anna siihen lupaa.
• Annamme mahdollisuuden tietojesi muuttamiseen, jotta ne pysyvät ajan tasalla.
• Emme luovuta yksilöiviä henkilötietoja mainostajille.
• Emme myy tai vuokraa henkilötietojasi kolmansille osapuolille.

Tietoliikenne ja seuranta (evästeet)

Internet-tietoliikenteen sujuvuuden takia ANC Oy saattaa käyttää toisinaan pieniä tekstitiedostoja (evästeitä), jotka selaimesi muistaa asetustensa mukaisesti, jotta navigointisi web-sivuilla olisi helpompaa. Käytämme tätä teknologiaa soveltuvin osin käyttämiesi sivujen seurantaan sekä personoidaksemme tietoliikenteesi ANC Oy:n kanssa. Tallennamme osan evästeistä palvelinteknologiamme avulla oman tietokoneesi kiintolevylle. Evästeiden käyttö on nykyisin normaali käytäntö useimmilla web-sivuilla, mutta jos et halua evästeitä tallentuvan tietokoneellesi, voit estää niiden vastaanoton selaimesi asetuksissa. Tämä saattaa kuitenkin rajoittaa ANC Oy:n web-sivujen interaktiivisuutta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehdot.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 28.8.2019 alkaen.

Verkkokauppa

ANC Oy
Kaitaistentie 3
21230 Lemu

0207 120 120
anc@anc.fi
www.anc.fi
0891113-2

Kauppa myy tuotteita yrityksille, yhteisöille ja täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Sopimusasiakkaamme voivat maksaa ostoksensa myös laskulla. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan sopimusasiakkaille erikseen lähetettävällä laskulla tai tilauksen yhteydessä pankki- tai luottokortilla. Verkkokaupan maksupalveluntarjoana toimii Checkout Finland Oy (y-tunnus: 2196606-6).

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

ANC Oy
Kaitaistentie 3
21230 Lemu

0207 120 120
anc@anc.fi
www.anc.fi
0891113-2

Toimitustavat ja -kulut

Emme peri erillisiä toimitus- ja pakkauskuluja. Tilaukset toimitetaan Postin välityksellä suoraan asiakkaalle.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen vaihtelevat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen. Poikkeukset toimitusaika-arvioihin on kerrottu, jos ostoskorissa on varastosta loppuneita tuotteita ja ilmoitamme myös mahdollisista viivästyksistä teille välittömästi tilaamisen jälkeen.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.

Palautusehdot

Peruuttamisoikeus

Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun viimeinen tavaraerä on vastaanotettu tai ladattavien tuotteiden kohdalla tilauksen vastaanottohetkestä. Käytettyä tuotetta tai asiakkaalle varta vasten tilattua tuotetta (tilaustuote) ei vaihdeta tai korvata.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla). Voitte käyttää myös tulostettavaa palautuslomakettamme, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Teidän on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seuraus- ta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.